Eerste expositie feestelijk geopend

Op 30 maart 2019 is de eerste expositie op een feestelijke manier geopend met een live performance van Kamiel Rongen’s ‘waterballet’. Zo’n 60 genodigden konden als eerste de video’s en stills bewonderen in Galerie KiK. Voorzitter René Hoijtink van Stichting Kunst in het Koetshuys en burgemeester Annette Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre feliciteerden alle gasten met de nieuwe mogelijkheid om van kunst- en cultuur te kunnen genieten. En dat ook nog eens op een historische top-locatie in de vestingstad. Vervolgens ging Kamiel aan de slag met zijn bijzondere werk. De expositie van Kamiel loopt tot 31 mei en is dagelijks te zien in het Koetshuys van 14:00 tot 16:00 uur.

Foto’s: Jan Ruikers

Galerie KiK tijdelijk gesloten

Door de Corona-maatregelen is Galerie KiK tijdelijk gesloten.

Jan Cremer in het Koetshuys

In het najaar van 2019, tijdens de Slag om Grolle, bracht schrijver en kunstenaar Jan Cremer een bezoek aan Galerie…

Expositie Bert Nijenhuis uitgesteld

Op 11 april zou beeldhouwer Bert Nijenhuis uit Boekelo zijn tentoonstelling in Galerie KiK openen. Deze tentoonstelling is door de…