Eerste expositie feestelijk geopend

Op 30 maart 2019 is de eerste expositie op een feestelijke manier geopend met een live performance van Kamiel Rongen’s ‘waterballet’. Zo’n 60 genodigden konden als eerste de video’s en stills bewonderen in Galerie KiK. Voorzitter René Hoijtink van Stichting Kunst in het Koetshuys en burgemeester Annette Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre feliciteerden alle gasten met de nieuwe mogelijkheid om van kunst- en cultuur te kunnen genieten. En dat ook nog eens op een historische top-locatie in de vestingstad. Vervolgens ging Kamiel aan de slag met zijn bijzondere werk. De expositie van Kamiel loopt tot 31 mei en is dagelijks te zien in het Koetshuys van 14:00 tot 16:00 uur.

Foto’s: Jan Ruikers

Kloecke Koppen

Tintype Portraits door Lawrence Mooij In de aanloop naar De Slag om Grolle gaat Galerie KiK terug in de tijd met…

Superrealisme uit Azië

Vanaf 10 juni 2019 'Superrealisme' in galerie KiK. Uit de collectie van Kunstverzamelaar Thieu Nikkessen hebben we een expositie samengesteld van…

Koetshuys krijgt openbare functie terug

Door een unieke samenwerking met IdeeMedia, bureau voor grafische ontwerp en websdesign, en de Stichting Kunst in het Koetshuys heeft…