Eerste expositie feestelijk geopend

Op 30 maart 2019 is de eerste expositie op een feestelijke manier geopend met een live performance van Kamiel Rongen’s ‘waterballet’. Zo’n 60 genodigden konden als eerste de video’s en stills bewonderen in Galerie KiK. Voorzitter René Hoijtink van Stichting Kunst in het Koetshuys en burgemeester Annette Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre feliciteerden alle gasten met de nieuwe mogelijkheid om van kunst- en cultuur te kunnen genieten. En dat ook nog eens op een historische top-locatie in de vestingstad. Vervolgens ging Kamiel aan de slag met zijn bijzondere werk. De expositie van Kamiel loopt tot 31 mei en is dagelijks te zien in het Koetshuys van 14:00 tot 16:00 uur.

Foto’s: Jan Ruikers

Eric Toebosch - Art in mixed media

Al meer dan 40 jaar werkt de Venlose kunstenaar Eric Toebosch (1949) aan zijn oeuvre. Werk van zijn hand was…

Jan Cremer bezoekt Galerie KiK

Ik Jan Cremer bezoekt tijdens de Slag om Grolle ook galerie KiK en wordt Tin Type geportretteerd door Lawrence Mooij!…

Kloecke Koppen

Tintype Portraits door Lawrence Mooij In de aanloop naar De Slag om Grolle gaat Galerie KiK terug in de tijd met…