Eerste expositie feestelijk geopend

Op 30 maart 2019 is de eerste expositie op een feestelijke manier geopend met een live performance van Kamiel Rongen’s ‘waterballet’. Zo’n 60 genodigden konden als eerste de video’s en stills bewonderen in Galerie KiK. Voorzitter René Hoijtink van Stichting Kunst in het Koetshuys en burgemeester Annette Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre feliciteerden alle gasten met de nieuwe mogelijkheid om van kunst- en cultuur te kunnen genieten. En dat ook nog eens op een historische top-locatie in de vestingstad. Vervolgens ging Kamiel aan de slag met zijn bijzondere werk. De expositie van Kamiel loopt tot 31 mei en is dagelijks te zien in het Koetshuys van 14:00 tot 16:00 uur.

Foto’s: Jan Ruikers

Kamermuziek festival Eibergen bezoekt KiK

In het pinksterweekend 2024 organiseerde Podium Eibergen voor de derde keer het Kamermuziekfestival Eibergen. Artistiek leider Tim Brackman had weer…

MAGISCHER REALISMUS DURCH EINE LINSE Die Arbeiten des Fotografen Jan Gerber sind ab dem 15. April zu bewundern; „Magischer Realismus…

Jan Gerber exposeert kunstfotografie

MAGISCH REALISME DOOR EEN LENS Vanaf 15 april a.s. is het werk van fotograaf Jan Gerber te bewonderen; ’Magisch realisme…