Eerste expositie feestelijk geopend

Op 30 maart 2019 is de eerste expositie op een feestelijke manier geopend met een live performance van Kamiel Rongen’s ‘waterballet’. Zo’n 60 genodigden konden als eerste de video’s en stills bewonderen in Galerie KiK. Voorzitter René Hoijtink van Stichting Kunst in het Koetshuys en burgemeester Annette Bronsvoort van de gemeente Oost Gelre feliciteerden alle gasten met de nieuwe mogelijkheid om van kunst- en cultuur te kunnen genieten. En dat ook nog eens op een historische top-locatie in de vestingstad. Vervolgens ging Kamiel aan de slag met zijn bijzondere werk. De expositie van Kamiel loopt tot 31 mei en is dagelijks te zien in het Koetshuys van 14:00 tot 16:00 uur.

Foto’s: Jan Ruikers

Superrealisme uit Azië

Vanaf 10 juni 2019 'Superrealisme' in galerie KiK. Uit de collectie van Kunstverzamelaar Thieu Nikkessen hebben we een expositie samengesteld van…

Koetshuys krijgt openbare functie terug

Door een unieke samenwerking met IdeeMedia, bureau voor grafische ontwerp en websdesign, en de Stichting Kunst in het Koetshuys heeft…

Stichting Kunst in het Koetshuys opgericht

Op 23 januari 2019 is de Stichting Kunst in het Koetshuys opgericht door notaris Edwin Roerdink.  De stichting zal met…