6|7 – 25|9: Bert Nijenhuis BEELDEN

Met trots presenteren wij Bert Nijenhuis als exposant in het Koetshuys. Deze expressieve kunstenaar uit Boekelo kiest qua formaat en materialen duidelijk voor de openbare ruimte. Ook qua inhoud kiest hij voor een plaats in de gemeenschap. Zijn beelden zijn altijd geënt op een menselijk figuur en gaan vooral over het mens-zijn. Bert Nijenhuis schuwt een tikje moralisme niet, hij wil de kijker iets meegeven, de spiegel voorhouden.

Vanaf maandag 6 juli is het Koetshuys weer open en is de tentoonstelling dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 16.00 en op afspraak. Uiteraard volgen wij de RIVM-richtlijnen en hebben wij de nodige maatregelen getroffen.

Kamermuziek festival Eibergen bezoekt KiK

In het pinksterweekend 2024 organiseerde Podium Eibergen voor de derde keer het Kamermuziekfestival Eibergen. Artistiek leider Tim Brackman had weer…

MAGISCHER REALISMUS DURCH EINE LINSE Die Arbeiten des Fotografen Jan Gerber sind ab dem 15. April zu bewundern; „Magischer Realismus…

Jan Gerber exposeert kunstfotografie

MAGISCH REALISME DOOR EEN LENS Vanaf 15 april a.s. is het werk van fotograaf Jan Gerber te bewonderen; ’Magisch realisme…