6|7 – 25|9: Bert Nijenhuis BEELDEN

Met trots presenteren wij Bert Nijenhuis als exposant in het Koetshuys. Deze expressieve kunstenaar uit Boekelo kiest qua formaat en materialen duidelijk voor de openbare ruimte. Ook qua inhoud kiest hij voor een plaats in de gemeenschap. Zijn beelden zijn altijd geënt op een menselijk figuur en gaan vooral over het mens-zijn. Bert Nijenhuis schuwt een tikje moralisme niet, hij wil de kijker iets meegeven, de spiegel voorhouden.

Vanaf maandag 6 juli is het Koetshuys weer open en is de tentoonstelling dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 16.00 en op afspraak. Uiteraard volgen wij de RIVM-richtlijnen en hebben wij de nodige maatregelen getroffen.

Kamiel Rongen, de Amsterdamse kunstenaar die twee jaar geleden Galerie KiK opende, gaat met zijn hypercreatieve werk de hele wereld…

Jan Cremer Museum in Groenlo niet haalbaar

Een Jan Cremer Museum in Groenlo blijkt niet haalbaar. Dat is de uitkomst van de gesprekken die de stichting Kunst…

Onderzoek naar Jan Cremer Museum

15.000 van gemeente voor onderzoek naar Jan Cremer Museum Door Mark Ebbers GROENLO - De eerste stap was een brief van Jan…