Rido Jansen heropent Galerie KiK

Rido Jansen is binnenkort onze gast in het Koetshuys. Zij exposeert vanaf 5 juli met haar veelomvattende oeuvre dat in het teken staat van mens en maatschappij en de rol van groep en individu in relatie tot elkaar. Een lichaam, houding, gezicht, een herinnering of het verhaal dat verborgen ligt, kan leiden tot verschillende uitingsvormen met uiteenlopende materialen. Ze zoekt naar diepgang, het mysterie en de uitdaging van het experiment. Balancerend tussen figuratief en meer abstractere vormen werkt ze tot er iets ontstaat dat blijft boeien.

Kamermuziek festival Eibergen bezoekt KiK

In het pinksterweekend 2024 organiseerde Podium Eibergen voor de derde keer het Kamermuziekfestival Eibergen. Artistiek leider Tim Brackman had weer…

MAGISCHER REALISMUS DURCH EINE LINSE Die Arbeiten des Fotografen Jan Gerber sind ab dem 15. April zu bewundern; „Magischer Realismus…

Jan Gerber exposeert kunstfotografie

MAGISCH REALISME DOOR EEN LENS Vanaf 15 april a.s. is het werk van fotograaf Jan Gerber te bewonderen; ’Magisch realisme…