21/10 – 16/12 | Lawrence Mooij wetplate photography

Lawrence exposeert geheel in het teken van de Slag om Grolle die een dag later losbarst in Groenlo. Het grootste re-enactment evenement van Europa, waarin de belegering van de stad Grol in 1627 door Prins Frederik Hendrik wordt herdacht en nagebootst. Voor alle informatie over dit evenement, kijk op www.slagomgrolle.nl


De expositie ‘Grollae Obsidio’ (Grolse belegering) van Lawrence laat stillevens van rekwisieten uit de Slag om Grolle samenvloeien tot een boeiend beeldverhaal. Dat gecombineerd met de unieke wet-plate fotografie maakt het tot een bijzondere ervaring om deze opening live mee te maken. Er is tevens de mogelijkheid om jezelf te laten portretteren door middel van deze oude fotografie.

Galerie KiK is de hele dag geopend tijdens de Slag om Grolle op 21, 22 en 23 oktober 2022
Daarna van ma. t/m vr. tussen 14:00 en 16:00 uur en op afspraak.

 

MAGISCHER REALISMUS DURCH EINE LINSE Die Arbeiten des Fotografen Jan Gerber sind ab dem 15. April zu bewundern; „Magischer Realismus…

Jan Gerber exposeert kunstfotografie

MAGISCH REALISME DOOR EEN LENS Vanaf 15 april a.s. is het werk van fotograaf Jan Gerber te bewonderen; ’Magisch realisme…

2e Cultuurcafé in 't Koetshuys

De gemeente organiseert meerdere keren per jaar een cultuurcafé. Afgelopen donderdag 25 januari was Stichting KiK de gastheer. Er waren…