Expositie Atelier Warempel – Aventurijn – Eigen Stijl

Atelier Warempel – Aventurijn –  Eigen Stijl: 22/01 tot 31/03 – 2024
Kunstzinnig zijn is iets bijzonders; de kunstenaar creëert uit het niets iets geheel nieuws. Expressie en de vrijheid om jezelf uit te drukken. En zo wordt er op Atelier Warempel op dagelijkse basis prachtige, kleurrijke en eigenzinnige kunst gemaakt, door mensen met een verstandelijke beperking en veel kunstzinnige mogelijkheden.

De kunstenaars van Stichting Zozijn werken dagelijks aan schilderijen, kunstobjecten en toegepaste kunst zoals ons veelverkochte kralengordijn. Er wordt individueel gewerkt maar ook samengewerkt aan een eindproduct. Het is prachtig om te zien hoe mensen aan de hand van kunst zich kunnen ontwikkelen en hoe trots de kunstenaars zijn op hun zelfgemaakte werkstuk.

Atelier Warempel in Zutphen, Aventurijn in Raalte en Atelier Eigen Stijl in Zevenaar zijn een locaties van Stichting Zozijn, die als visie hebben; Gelijkwaardigheid en bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met een beperking. Waarbij de cliënten, zoveel als mogelijk, regie hebben op hun eigen leven. Met als doel deelname aan de samenleving.

 

Kamermuziek festival Eibergen bezoekt KiK

In het pinksterweekend 2024 organiseerde Podium Eibergen voor de derde keer het Kamermuziekfestival Eibergen. Artistiek leider Tim Brackman had weer…

MAGISCHER REALISMUS DURCH EINE LINSE Die Arbeiten des Fotografen Jan Gerber sind ab dem 15. April zu bewundern; „Magischer Realismus…

Jan Gerber exposeert kunstfotografie

MAGISCH REALISME DOOR EEN LENS Vanaf 15 april a.s. is het werk van fotograaf Jan Gerber te bewonderen; ’Magisch realisme…